AFACERE LA CHEIE! - PENSIUNE DE VÂNZARE ÎN CRISTIAN!

Cristian
2.000.000€
 • ID:P7601
 • Nr. camere:15
 • S. utila:403.00 mp
 • S. construita:546.00 mp
 • S. curte:3175.00 mp
 • Nr. bai:15
 • Terase:3
 • Nr. parcari:10
 • An constructie:2004
 • An renovare:2022
 • Structura rezistenta:Caramida
 • Regim inaltime:S+P+1+M
Bine ați venit în inima localității Cristian, atestată documentar pentru prima dată în anul 1223 sub denumirea latină de Insula Christiana, nume care i-a fost atribuit și pensiunii noastre, pe care vă invităm să o descoperiți împreună cu noi.

Caracteristici generale:

Subsol: 3 camere generoase pentru depozitare;
Parter: 1 living, 1 zonă de dining, 2 bucatarii, 1 dormitor cu baie inclusa, un vestibul genoros, o baie de serviciu si o camera tehnică;
Etaj: 4 dormitoare, 1 hol, 4 balcoane;
Mansardă: 1 apartament cu doua camere, baie proprie si balcon;
2 dormitoare cu baie proprie unul dintre acestea avand si balcon.

Proprietatea dispune de un teren în suprafață de 3175mp. Imobilul este structurat pe S+P+E+M, având o suprafață construită de 546 mp și suprafață utilă de 403 mp.

La parter găsim o zonă de dining, dar și o cameră de relaxare, unde puteți savura un pahar de vin pentru a vă bucura de seri liniștite. Avem de asemenea o bucătarie generoasă, o cameră tehnică, dar și o pivniță unde puteți depozita multe bunătăți.

Urcând la etaj, putem observa scările din lemn de fag, parchetul în camere este din lemn de stejar, iar ușile sunt toate făcute pe comandă din brad.
Întreg designul, atât exterior cât și interior este conceput de actualii proprietari. Parcurgând fiecare cameră, se poate observa cu ușurință atenția la detalii, meticulozitatea și îmbinarea mobilierului cu paleta cromatică.

Toate camerele sunt spațioase, fiecare cu baie proprie, șifonier, noptiere, TV, AC, flori, tablouri, oglinzi și cel mai important aspect, au ieșire pe balcon.
În partea din spate a proprietății regăsim o terasă acoperită, fiind locul perfect pentru a servi micul dejun, cina sau diferite evenimente culinare. De asemenea, vă puteți relaxa în zona de saună și jacuzzi.

Afară avem o piscină, perfectă pentru zilele calde de vară, un teren de fotbal, un loc de joacă pentru copii, dar și 5 căsuțe bucovinene din lemn rotund, dotate cu sisteme de încălzire în pardoseală, panouri radiante și sistem de climatizare propriu. Fiecare este prevăzută cu baie proprie, AC, TV, noptiere, șifonier, iar suprafața fiecăreia este de 20mp.
Din punct de vedere tehnic, imobilul este dotat cu 2 pompe de căldură de 40kw, boiler de 500L, puffer de 150L ce asigură încălzirea casei, respectiv sistem fotovoltaic cu panouri solare de 28kw și baterii de stocare de 10kw, dotările existente îl fac în proporție de peste 90% independent energetic.
Imobilul a fost renovat în anul 2022, atât la interior cât și la exterior.

Zonă liniștită, multă verdeață, multe flori, diverse forme de relaxare, priveliști minunate – cu alte cuvinte – locația perfectă!

Pentru mai multe detalii, dar și pentru a stabili o vizionare, vă rugăm să ne contactați!
Citeste mai mult
Canalizare
Curent trifazic
Fibra optica
Incalzire pardoseala
Aer conditionat
Ventiloconvectoare
Izolatie Exterior
Izolatie Interior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Marmura
Dusumea
Ferestre PVC
Ferestre Lemn
Lampi
Spoturi
Aplice
Exterior cladire
Lumina naturala
Apometre
Contor caldura
Contor gaz
Spatii agrement
Sauna
Acoperis
Curte
Gradina
Piscina exterioara
Uscatorie
Doina Dușleag
0764 541 802
Esti interesat de aceasta proprietate ?